Ingredienser:
150 g Nötburgare
Bröd av eget val men gärna ett surdegsbröd av
ciabatta typ.
50 g Grå ostronskivling
50 g Lingon
Rökt Cheddarost
Silverlök
1 dl Majonäs
1 msk Skånsk senap
1 msk Dijonsenap
Crispsallad
Salt
Peppar
Mörk Öl
1 dl Ättika, 2 dl Strösocker, 3 dl Vatten
Gör såhär:
Koka upp en 123-lag & lägg i lingonen, kyl.
Mandolina löken tunt, koka upp den i öl, kyl.
Riv & stek svampen på medelhög temp i rikligt
med smör tills gyllene.
Blanda majonäsen med dijon & skånsk senap,
smaka av med salt & peppar
och eventuellt lite vinäger.
Stek löken i smör strö över socker låt det kara-
meliseras. Salta o peppra.
Rosta brödet.
Stek Burgaren, lägg på ost toppa med svampen
& löken.
Bygg ihop & toppa med lingonen överst.
Välkommen till Fresh Fungi Sweden
Vad roligt att ni vill bli Återförsäljare för oss och våra produkter! Fyll i nedan formulär och skicka in så återkommer vi snarast.