Fresh Fungi Stockodling är superkul

Mångfald av Svampsorter: Genom att erbjuda en variation av svampsorter som Shiitake, igelkottstaggsvamp och Grå Ostronskivling, ger vi dig möjlighet att utforska olika smaker, texturer och användningsområden. Oavsett om du föredrar en robust och nötig smak som Shiitake eller en mild och krämig konsistens som Grå Ostronskivling, har vi svampsorter som passar alla smaker och preferenser. Hållbart och Ekologiskt: Att odla dina egna svampar hemma är inte bara en rolig hobby, det är också ett sätt att bidra till en mer hållbar livsstil. Genom att odla svampar på stockar eller stubbar bidrar du till att återanvända organiskt material och minska ditt ekologiska fotavtryck. Dessutom är svampodling en relativt resurseffektiv metod jämfört med traditionell jordbruk, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ.

Vad är stockodling

Rolig och härlig aktivitet:

Att odla svamp på stock är inte bara en hobby, det är en upplevelse! Ta del av den tillfredsställande processen att se dina svampar växa fram från små pluggar till mättande skördar. Det är en aktivitet som passar lika bra för ensamtid som för familjedagar.

Perfekt för sommarstugan: Låt din sommarstuga bli en plats för ännu mer njutning genom att inkludera stockodling. Tänk att varje sommar gå ut och skörda din egen svamp, för att sen lägga dem direkt på grillen eller pannan. Härligt va?

 

ALLTID EKOLOGISKT

LAGA GOD MAT

SKÖRDEGARANTI

Följ oss på instagram